Posjeta Stranice

.....

nedjelja, 20. travnja 2014.

“Odrezak na valdofstanski način”

nedjelja, 20. travnja 2014. - by My Garden of Flowers 0


Sastojci: 800 g teleće šnicle bez kosti, 2 jajeta,300 g šampinjona ,400 g mozzarelle,100 g brašna,200 ml suncekretovog ulja,so,biber,crvena paprika.



Priprema:Teleće šnicle rasolite,pohujte na pariški način (brašno-jaja-brašno),te isprižite u dubokoj masnoći.Gotove šnicle poredajte na pleh.Oprane I izrezane gljive popržite na ulju,a zatim dodajte so,biber I papriku.Dinstajte sve oko 5 minuta a potom dodajte vode po želji I pustite da kuha 20-ak minuta.U 200 ml vode stavite jednu I po kašiku brašna,dobro izmješajte I dodajte gljivama.Ostavite da kuha još 15-ak minuta.Ovako pripremljenim sosom od gljiva prelijte šnicle,pokrijte ih mozzarellom I gratinirajte u salamanderu ili pećnici.Servirajte po želji.


Izvor & Obrada: Savjeti za zdrav život

Oznaka:
Ne zaboravi Lajkati i Podjeliti post
Admin

Želimo vam Dobrodošlicu na naš Blog...

0 komentari:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

.--