Sastojci:800 g purećih
fileta,400 g mozzarelle,200 g špinata,300 ml vrhnja za kuhanje,1 čehnju bijelog
luka,1 manja glavica crnog luka,250 g tvrdog sira izrendanog,začini po želji.
Priprema: Isjeckajte
špinat I mozzarellu te pomiješajte I začinite po želji.Istucajte pureće filete
te ih napunite smjesom od špinata I mozzarelle.Napunjene filete pržite na gril tavi.U drugoj tavi lagano zapržite sitno
isjeckani luk I rukom zgnječeni bijeli luk,kada luk dobije zlatnožutu
boju,izvadite bijeli luk I naspite vrhnje da se poveže.Kada se vrhnje dobro
zagrije dodajte rendani tvrdi sir.Miješajte sve dok se sir ne istopi.Kada su
pureći fileti gotovi presijecite ih na pola I prelijte sosom od sira.
0 komentari:
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.